Verzendgegevens

Levering in heel Nederland voor €6,95!

Levertijd

Iedere order wordt binnen drie dagen na betaling verstuurd. U zult na verzending hoogstwaarschijnlijk het pakketje de volgende dag ontvangen.

Winkel

De producten in het echt bewonderen? U bent altijd van harte welkom in onze winkel in Harskamp (Gelderland). Wij zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 9. Heeft u vragen? Stuur gerust een mail naar info@legerwinkelharskamp.nl.

Retourneren en Ruilen

Wij stellen onze klant graag tevreden. Het kan voorkomen dat het verkeerde wordt besteld of men toch niet tevreden is over het product. In dat geval kunt u de zending binnen 14 dagen retour sturen.

Bij het retourneren van de artikelen zullen wij een inspectie uitvoeren of het daadwerkelijk om de bestelde artikelen gaat en indien akkoord het bedrag van de teruggestuurde artikelen binnen vijf werkdagen terug storten.

Wij verzoeken u hierbij om een mail te sturen naar info@legerwinkelharskamp.nl. De artikelen dienen onbeschadigd en zoveel mogelijk onaangetast te zijn.Voordat u de goederen retour wilt sturen vragen wij u om eerst contact met ons op te nemen door te bellen of te mailen. Wij kunnen u dan uitleggen hoe u het best de artikelen kunt retourneren.

Voorwaarden retourzending:
– Artikelen dienen degelijk verpakt te zijn.
– Aankoopnota dient meegestuurd te worden.
– De producten mogen niet gebruikt zijn. U mag de producten niet meer gebruiken dan noodzakelijk.
– De complete verpakking dient aanwezig te zijn.

Het retouradres is:
LegerWinkel Harskamp
Dorpsstraat 9
6732 AA Harskamp
Nederland